De breedtesport steunen én effectief adverteren?

31-3-2016

Dat kan!

Sportbedrijf Amstelveen innoveert en introduceert het reclamenetwerk van SO! Sport op alle sportlocaties in Amstelveen. Het netwerk van SO! Sport stelt alle Amstelveense binnen- en buitensportclubs in staat om extra inkomsten te genereren. De clubs hoeven hiervoor niet te investeren.

Lokale en nationale adverteerders kunnen via het netwerk van SO! Sport rechtstreeks met leden van de verenigingen communiceren. De leden downloaden een app waarmee op hun mobiele telefoons een fullscreen advertentie van de adverteerder te zien is. De leden verdienen geld voor hun club door de advertentie te bekijken.

Omdat SO! Sport de advertentie inkomsten deelt met de sportvereniging is degene die de advertentie krijgt, bereid om exclusief zijn/haar aandacht aan de uiting van de adverteerder te besteden.

Lokale adverteerders bereiken de doelgroep in het juiste gebied. En doordat de sportvereniging ook financieel beter wordt door het bekijken van de advertenties, zal de adverteerder een positief gevoel bij de sporter opwekken.

Als onderdeel van de introductie heeft Sportbedrijf Amstelveen met SO! Sport afgesproken dat gedurende de introductie periode (april t/m augustus) naast de gebruikelijke advertentie-inkomsten ook de inkomsten van SO! Sport ten goede komen aan de sportclubs in Amstelveen. Een mooi gebaar voor de breedtesport!

Wij verwachten dat de pilot in Amstelveen ook redactionele aandacht gaat genereren. Adverteerders van het eerste uur zullen hier ook profijt van hebben.

Bent u geïnteresseerd in de advertentiemogelijkheden van SO! Sport en wilt u met uw advertentie meteen de Amstelveense breedtesport steunen, neem dan contact op met Ingrid Wulving, Sportbedrijf Amstelveen, i.m.wulving@sportbedrijfamstelveen, 088-8585100.

Sportbedrijf Amstelveen:

Ga direct naar

- Zaalhuur
- Zwembad De Meerkamp

- Sportaanbod AmstelveenSchrijf je in voor
onze nieuwsbrief

facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveenFlickr

Sportagenda