Van links naar rechts: Ron Berteling, Peter van Noord, Rien Alink (zittend), Saskia Wagenaar, Sophie Klumper, Joris van Soerland en Isabelle van Loon. Niet op de foto maar wel meegestemd: Frits Barend, Guido Albers en Richard Schuil

Nominaties Rabobank Stimuleringsprijs voor Jong Talent zijn bekend

16 december 2016
Vandaag heeft een deskundige jury zich in het hoofdgebouw van de Rabobank gebogen over de vele aanmeldingen voor de Rabobank Talentenprijzen 2016.

De Prijzen
De Rabobank stelt voor de Rabobank Stimuleringsprijs voor Jong Talent geldprijzen ter beschikking van € 750,00 voor de winnaar. Deze prijs wordt uitgereikt voor jongens en voor meisjes. Daarnaast stelt de Rabobank € 450,00 ter beschikking voor de Aanmoedigingsprijs voor Jong talent. De stimuleringsprijs wordt uitgereikt aan talenten die de status top talent bereikt hebben. De aanmoedigingsprijs wordt uitgereikt het talent dat een grote belofte voor de toekomst is. In totaal wordt er een keuze gemaakt uit 150 talenten die aangemeld zijn bij het Sportbedrijf als topsporttalent.

De winnaar
Onder leiding van voorzitter Rien Alink kregen onderstaande talenten de meeste punten van de juryleden. Wie uiteindelijk met de titel Rabobank Stimuleringsprijs voor Jong Talent 2016 en Rabobank Aanmoedigingsprijs voor Jong Talent 2016 ervan door gaat, wordt op vrijdag 20 januari 2017 bekend gemaakt, tijdens het Amstelveens sportgala in de Emergohal. Het sportgala is alleen op uitnodiging bij te wonen.

De genomineerden:
Rabobank Stimuleringsprijs 2016 voor Jong Talent  jongens:
Thomas Hendriks, rugby; Olaf Staal, kanoën en Bram Anderiessen, atletiek

Rabobank Stimuleringsprijs 2016 voor Jong Talent meisjes:
Robin Gulicher, karate; Fleur Vierhout, golf en Selina Dijkstra, kanopolo

Rabobank Aanmoedigingsprijs voor Jong Talent  2016:
Luco van Bergen, atletiek en Vincent Vierhout, golf

Voor aanvullende informatie kunt u zich wenden tot Agnes Brunninkhuis, 088- 8585105

Sportbedrijf Amstelveen:

Ga direct naar

- Zaalhuur
- Zwembad De Meerkamp

- Sportaanbod AmstelveenSchrijf je in voor
onze nieuwsbrief

facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveenFlickr

Sportagenda