Zwembad De Meerkamp heeft een nieuwe manager

15 december 2016
Het Sportbedrijf Amstelveen heeft haar management team aangevuld met een nieuwe manager voor zwembad De  Meerkamp. Annemiek van Roer zal per december 2016 toetreden tot het management team van het Sportbedrijf met specifieke verantwoordelijkheid voor zwembad De Meerkamp.

Ervaren sportmanager
Directeur van het  Sportbedrijf Dave Offenbach: “Van Roer is een ervaren sportmanager en brengt veel specifieke ervaring mee, dat zal helpen om het Sportbedrijf en het zwembad De Meerkamp verder voor te bereiden op ons ambitieniveau. We willen met  het huidige succesvolle zwembad  doorgroeien  naar een sport- en gezondheidscentrum van de toekomst voor de bewoners van Amstelveen.  We zijn blij dat we met  Annemiek een aan ons team hebben kunnen toevoegen.”
Annemiek van Roer: “Ik heb ontzettend veel zin om met deze enthousiaste ploeg zwembadmedewerkers aan de slag te gaan.”

Zwembad de Meerkamp
Zwembad De Meerkamp is met 400.000 bezoekers per jaar een van de drukst bezochte en best benutte zwembaden in de omgeving. Het zwembad biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten voor alle leeftijdsgroepen.

Netwerkborrel
U kunt kennismaken met Annemiek op de netwerkborrel “Van droom naar succes” op vrijdag 20 januari 2017. Inschrijven voor de netwerkborrel kan via onze website www.sportbedrijfamstelveen.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@meerkamp.nl of bel 088-8585 185

Sportbedrijf Amstelveen:

Ga direct naar

- Zaalhuur
- Zwembad De Meerkamp

- Sportaanbod AmstelveenSchrijf je in voor
onze nieuwsbrief

facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveenFlickr

Sportagenda