ACTT

17 februari 2017

Maak kennis met het ACTT!

Het ACTT staat voor Amstelveen City Talent Team en bestaat uit vier talenten die de (top) sport vertegenwoordigen in Amstelveen. De vier talenten zijn verkozen door Sportbedrijf Amstelveen. Het team bestaat uit:
  • Boyd van Leeuwen, 14 jaar oud en doet aan karate. Boyd studeert aan het Hermann Wesselink College in Amstelveen. Hij heeft 7 individuele titels Nederlands kampioen karate en 2 titels in teamverband behaald.
  • Nienke van Dok, 14 jaar oud en doet aan schaatsen en atletiek. Nienke studeert aan het Amstelveen College en is de winnares van de Aanmoedigingsprijs 2015 in Amstelveen. Zij is 2e geworden op het NK 3000m en bij het schaatsen 3e op Nederlands Pupillen Toernooi, 4e op het NK kortebaan en is een echte alleskunner.
  • Luco van Bergen, 14 jaar oud en doet aan atletiek. Hij studeert aan het Keizer Karel College  in Amstelveen. Hij is gespecialiseerd in de middellange afstanden en tevens winnaar van de Aanmoedigingsprijs 2016 in Amstelveen.
  • Daniël Giacon, 16 jaar oud en doet aan wedstrijdschermen. Daniël studeert aan het Alkwin Kollege in Uithoorn. Hij is 4 keer Nederlands kampioen geworden in 2016 en hoopt dat hij ooit een gouden medaille wint op de Olympische Spelen.
De leden van het ACTT gaan op hun school en op de Facebook pagina van Sportbedrijf Amstelveen hun sport promoten! Zij zullen ook bij diverse evenementen aanwezig zijn om anderen te motiveren om meer te gaan bewegen. Je komt ze aankomend jaar vast ergens tegen!

Vind je dit een goed initiatief en zou je ze willen ondersteunen? Download dan de SO!Sport app en spaar voor het ACTT. Meer informatie hierover vind je op: http://www.so-sport.nl/veelgestelde-vragen

Wij wensen Daniël, Nienke, Luco en Boyd veel succes met het ACTT en hun sportcarrière.

Sportbedrijf Amstelveen:

Ga direct naar

- Zaalhuur
- Zwembad De Meerkamp

- Sportaanbod AmstelveenSchrijf je in voor
onze nieuwsbrief

facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveenFlickr

Sportagenda