Zaterdag 24 juni Sport- en gezondheidsmarkt

2 mei 2017
Het Sportbedrijf Amstelveen organiseert zaterdag 24 juni de jaarlijkse sportmarkt op het Stadsplein in Amstelveen. Dit jaar zal de sport- en gezondheidsmarkt een op zichzelf staand evenement zijn. Na jaren van zeer succesvolle samenwerking met de City Beach Tour heeft het Sportbedrijf in overleg met de City Beach Tour besloten het dit jaar over een andere boeg te gooien.

De markt
Er is plaats op de markt voor maar liefst 90 sportaanbieders uit Amstelveen en omgeving. Bij alle kramen kunt u terecht voor vragen of advies over de sport van de aanbieder. Er is sport aanbod voor jong en oud, maar ook aanbieders van aangepast sporten staan op de markt.

Nieuwe stijl
De sport- en gezondheidsmarkt ‘nieuwe stijl’ is vooral een doe-markt. Het hele middenterrein is ingericht met verschillen de demonstratie gebieden waar u diverse sporten kan zien, maar vooral aan diverse sporten kan deelnemen. Doe mee aan clinics, beweeg mee met de demo’s, krijg informatie en raak geïnspireerd om meer te bewegen.

Sportbedrijf Amstelveen en zwembad De Meerkamp
Het Sportbedrijf Amstelveen is natuurlijk zelf ook op de sportmarkt aanwezig. Bij onze kraam kunt u terecht voor in-formatie over sporten voor jong en oud, het huren van sportaccommodaties, de begeleiding van toptalenten, vereni-gingsondersteuning en informatie over de markt zelf. Ook zwembad De Meerkamp is van de partij op de markt. Bij de kraam vindt u alle informatie over het zwembad en kunt u terecht voor gratis proeflessen.

SO! Sport
Het team van SO! Sport is ook op de markt. Met SO! Sport kun je geld verdienen voor je sportclub. Kom langs en hoor hoe dat werkt!

Sportaanbieders
Op de markt is er aandacht voor diverse takken van sport voor allerlei doelgroepen. Bent u nog op zoek naar een sport die bij u past of ziet u door de bomen het bos niet meer? De volgende aanbieders staan tot nu toe op de markt om u met deze en andere vragen te helpen, er zullen nog meer aanbieders bijkomen:
Bridgeclub Aemstelle, Buenting Sport, Zest Your Life; Fit & Soul aan de Amstel; MBCA (basketbal); Schaakvereniging KLM Pegasus; School voor Tai Chi Chuan Amstelveen; ASV de Poelster; Nederlandse Tang Soo  Do Federatie; Dance Improvement; Tang Soo Do Moo Duk Kwan Academy; LTC Startbaan (tennis); Duikschool Amsterdam; Tennisclub De Aemstelburgh; Circusschool Pretpiste; Schaakclub Zukertort Amstelveen; Dansschool Ouderkerk DCF; TTV Amstelveen (tafeltennis); CrossFit Schiphol; Duikteam Nemo; MHC Amstelveen (hockey); Studio Difference met advies over Forever Living Aloe vera producten; SKDA Dansschool; Fun Center Amstelveen; JBV Bulderbaan (Petanque); AZ&PC De Futen (wedstrijdzwemmen en waterpolo); AMVJtafeltennis; Yur Fit, AV Startbaan, FoodSteps diëtisten, Daniels Nutrigeneeskunde
Bragonjesports voetbal academie, Bloei massage, HV Myra
Studio Capoeira NL, Genseikan karatedo/ KLM karate club

Kraam huren?
De kosten voor een kraam bedragen € 40 voor een hele kraam (±4 meter) en € 20 voor een halve kraam.
Naar aanleiding van het aantal aanmeldingen zullen we de kramen indelen.
U kunt een hele of een halve kraam reserveren via onze website www.sportbedrijfamstelveen.nl

Kom langs zaterdag 24 juni!
Kortom, genoeg redenen om langs te komen op de sport- en gezondheidsmarkt op zaterdag 24 juni.
U bent van harte welkom vanaf 10:00 tot 16:00 uur. Kom kennismaken met sportief en gezond Amstelveen!

Sportbedrijf Amstelveen:

Ga direct naar

- Zaalhuur
- Zwembad De Meerkamp

- Sportaanbod AmstelveenSchrijf je in voor
onze nieuwsbrief

facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveenFlickr

Sportagenda