Actief plus

29-9-2015

De gemeente Amstelveen, GGD en Sportbedrijf Amstelveen starten met Actief Plus. 


Online programma

Actief Plus is een online programma. Het is ontwikkeld om deelnemers een online ‘advies-op-maat’ te geven dat helpt beweeggewoonten vast te houden of te verbeteren.     

Persoonlijk advies
Deelnemers ontvangen binnen 4 maanden een aantal persoonlijke adviezen en tips om meer te gaan bewegen. Deelnemers die al voldoende bewegen krijgen informatie over hoe zij dat het beste vol kunnen houden. Er wordt informatie gegeven over wandel en fietsroutes en de sportmogelijkheden  in Amstelveen , waaronder GALM. U vindt hier de contactgegevens van diverse organisaties die beweegaanbod verzorgen.

Vragenlijst
Ruim 1600 inwoners tussen 56 en 70 jaar in de wijken Bankras/Kostverloren ontvangen een uitnodigingsbrief om deel te nemen. Het programma start met het invullen van een vragenlijst. Dit kan online  door in te loggen op de Actief Plus website. Degene die geen internet heeft kan meedoen door de vragenlijst schriftelijk aan te vragen.

Actief Plus is de afgelopen jaren in verschillende regio’s in Nederland uitgevoerd. Deelnemers waren enthousiast en bewogen meer na deelname.    

Heeft u vragen?
U kunt contact opnemen met Saskia van der Meer, Sportbedrijf Amstelveen, tel. 088-8585104. Email:  s.van.der.meer@sportbedrijfamstelveen.nl

Sportbedrijf Amstelveen:

Ga direct naar

- Zaalhuur
- Zwembad De Meerkamp

- Sportaanbod AmstelveenSchrijf je in voor
onze nieuwsbrief

facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveenFlickr

Sportagenda