Stichting Boon Kinderopvang


De Stichting BOON verzorgt al meer dan twee jaar buitenschoolse opvang van basisschoolkinderen in Amstelveen. Het betreft sportieve opvang voor leerlingen van groep 1 t/m 8. De Stichting BOON heeft in Amstelveen twee vestigingen t.w. één op het Sportcomplex Escapade en één bij het zwembad De Meerkamp.

Plaatsingsmogelijkheden:
De Stichting BOON heeft nog op alle dagen plaatsingsmogelijkheden. Te weten op Boon Escapade als mede op Boon bij de Meerkamp.

Het Concept:
In een veilige, vertrouwde en sportieve omgeving biedt de Stichting BOON veel meer dan uitsluitend buitenschoolse opvang. Kinderen willen in beweging zijn. Zij blaken van energie en willen dingen doen. Bij de Stichting BOON vindt u geen computerspellen of televisies. Door onze locaties zijn wij in staat een grote variëteit van sporten aan te bieden.

Onze vestiging BOON Escapade heeft de beschikking over alle velden van de voetbalvereniging RKAVIC en onze vestiging BOON bij de MEERKAMP heeft de beschikking over alle sportvelden die bij het zwembad De Meerkamp horen.  En buiten alle “normale” sporten worden bij BOON ook clinics gegeven in o.a. zelfverdediging; slagbal; dansen; golf, te veel om op te noemen. En dat alles onder toezicht van gediplomeerde begeleiders. Bij regen of ander, heel slecht, weer heeft de Stichting BOON de beschikking over voldoende overdekte uitwijkmogelijkheden.

De Stichting BOON werkt nauw samen met haar buren RKAVIC, zwembad De Meerkamp, Special Sports en All Sports.

http://www.bsoboon.nl/

Sportbedrijf Amstelveen:

Ga direct naar

- Zaalhuur
- Zwembad De Meerkamp

- Sportaanbod AmstelveenSchrijf je in voor
onze nieuwsbrief

facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveenFlickr

Sportagenda