Dikkerttoernooi

28-05-2017
Jeu de Boules of Petanque
Hoe u het ook noemt, kom kijken!

Op zondag 28 mei 2017 wordt onder Franse sferen in het Broersepark, Amstelveen het prestigieuze Dikkertoernooi gespeeld. Het is een van de meest aansprekende jaarlijkse Petanque toernooien van Amsterdam en omstreken en mag zich, mede door de prachtige locatie, altijd weer verheugen in de aanwezigheid van een groot aantal (maximaal 48) teams, waaronder een behoorlijk aantal Nederlandse top teams. Op deze zondag wordt vanaf 10.30 uur strijd geleverd om mooie prijzen die laat in de middag na afloop van de finale aan de winnende equipe zullen worden uitgereikt.

Kom eens kijken en overtuig u er van dat Petanque meer is dan vrijblijvend een balletje gooien tijdens de vakantie. Ook leuk, maar de spanning van een wedstrijd binnen de vereniging, tegen andere verenigingen of in een toernooi/competitie is dan niet aanwezig. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, op zondag 28 mei kunt u gratis komen kijken en een lidmaatschap van de vereniging kost u minder dan € 100.00 per jaar. Voor nog geen tientje per maand kunt u bij JBV Bulderbaan op maandagmiddag, woensdagmiddag en avond en zaterdagmiddag in clubverband komen spelen.

Kom eens langs op ons speelterrein in het mooie Broersepark, ingang Molenweg (t.o. Amstellandlaan richting Indiëmonument).

Voor meer informatie stuur een e-mail naar secretaris.bulderbaan@gmail.com of promotie.bulderbaan@gmail.com of bezoek eerst onze website www.jbvbulderbaan.nl .

Sportbedrijf Amstelveen:

Ga direct naar

- Zaalhuur
- Zwembad De Meerkamp

- Sportaanbod AmstelveenSchrijf je in voor
onze nieuwsbrief

facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveenFlickr

Sportagenda