48ste Poelster Bosloop

17-04-2017
 
De Amstelveense schaatsvereniging de Poelster organiseert op de tweede Paasdag, maandag 17 april, voor de 48ste keer de Poelster Bosloop.

Drie afstanden
Alle drie de afstanden lopen door het Amsterdamse bos, zijn autovrij en zonder gevaarlijke oversteekpunten. Op de routes van de 10km en de 16.1 km komen de lopers vanzelfsprekend de heuvel tegen en voor de lopers van de 16.1 km is er een extra verzorgingspost ingericht. Vanzelfsprekend is er een leuke herinnering voor alle deelnemers.

Start en finish
De start en finish zal plaatsvinden bij het clubhuis aan de Doorweg 21, nabij het Raadhuis van Amstelveen. In de directe omgeving van het clubhuis is voldoende parkeergelegenheid. In het clubhuis zijn kleedgelegenheden en na afloop zijn er beperkte douchegelegenheden.

Starttijden
Het evenement gaat van start met de Kidsloop van 1.7 km om 10:00 uur (tot en met basisgroep 8). Vervolgens wordt er in drie groepen gestart; 16,1 km 11:00 uur 10 km 11:10 uur 5 km 11:20 uur

Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de Kidsloop en het inschrijfgeld voor alle overige afstanden bedraagt € 6,--.

Meer informatie
De Poelster Bosloop is een prestatieloop en meedoen is belangrijker dan winnen. Meer informatie is te vinden op de website www.poelster.nl/bosloop

Sportbedrijf Amstelveen:

Ga direct naar

- Zaalhuur
- Zwembad De Meerkamp

- Sportaanbod AmstelveenSchrijf je in voor
onze nieuwsbrief

facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveenFlickr

Sportagenda